brain-up-neolea-emanuaela
neolaia.gr | 2 Μαρ. 2021

Μιλήσαμε με μία απόφοιτη Επιστημών Υγείας για το πώς η πίεση των σπουδών μετατρέπεται σε επιτυχία

Η Εμμανουέλα Δασκαλάκη μοιράζεται μαζί μας τη δική της εμπειρία από τη φοιτητική ζωή και μας δίνει μερικά tips για μέγιστη απόδοση. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα όταν τελειώνει η εξεταστική και ξεκινάει το νέο εξάμηνο.


kalitera-apotelesmata-eksetastikis
neolaia.gr | 5 Φεβ. 2021

Πώς έρχονται τα καλύτερα αποτελέσματα στα μισά της εξεταστικής


Η συγκέντρωση και η ψυχραιμία που χρειάζεσαι για να κλείσει ομαλά ένα κεφάλαιο απαιτητικών εξετάσεων, δεν είναι ούτε το πιο εύκολο, αλλά ούτε και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Εμείς βρήκαμε τον τρόπο για να γίνει λίγο πιο ευχάριστο το διάβασμα και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!

brain-up-stress-down-mnimi-arthro
neolaia.gr | 15 Ιαν. 2021

Train your brain: 5 τρόποι για λιγότερο άγχος και πιο δυνατή μνήμη στην εξεταστική

Επίκειται εξεταστική και κοντεύεις να φρικάρεις; Πρέπει να γράψεις την εισαγωγή της εργασίας σου και έχεις ήδη κλατάρει; Τα μαθήματα για πτυχίο τρυπώνουν τώρα και στους χειρότερους εφιάλτες σου; Πάρε βαθιά ανάσα και ρίξε μια ματιά στους τρόπους που ακολουθούν!

internal_power_brainup_stressdown_1
queen.gr | 23 Οκτ. 2020

Πώς η εσωτερική σου δύναμη θα σε κρατήσει ζεν στις προκλήσεις της καριέρας σου

Οι «μεγάλες κρίσεις» στο γραφείο μπορεί να μην είναι… καθημερινό φαινόμενο, είναι όμως πολύ συχνές – υποθέτω όπως στους περισσότερους εργασιακούς χώρους που τρέχουν προθεσμίες, κόσμος πηγαινοέρχεται, αποφάσεις λαμβάνονται συνεχώς και τα δεδομένα αλλάζουν ραγδαία.

brainup_stressdown_kariera
queen.gr | 20 Οκτ. 2020

Η καριέρα μου κι εγώ: «Dos» και «don’ts» στον δρόμο προς την κορυφή


Βουτώντας στα πολύ βαθιά νερά μιας νέας επαγγελματικής πορείας, βρίσκεσαι εν πολλοίς «στα χαμένα». Πολλές φορές αυτή η «άγνοια κινδύνου» σού βγαίνει σε καλό και μία παρακινδυνευμένη σου κίνηση ή συμπεριφορά αποδίδει τα μέγιστα και σου δίνει την ώθηση που χρειαζόσουν.

BrainUP-StressDOWN_queen_tris_logoi
queen.gr | 12 Οκτ. 2020

Τρεις λόγοι που το στρες καταστρέφει (και) την καριέρα σου και τρεις τρόποι για να το αποβάλλεις

Μία «άσχημη μέρα» στη δουλειά μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση και να σε επηρεάσει σε κάθε τομέα της ζωής σου. Ας μην κρυβόμαστε, το στρες και το άγχος που προκαλείται από την πίεση στον εργασιακό χώρο όλες το έχουμε βιώσει, λιγότερο ή περισσότερο.

BrainUP-StressDOWN_prostatepse-to-mualo-sas-apo-to-agxos
athensvoice.gr | 07 Οκτ. 2020

Το BrainUP StressDOWN συμβάλλει στη διατήρηση της ηρεμίας και της απόδοσης υπό πίεση, στην ελάττωση της έντασης και στη διαχείριση των στρεσογόνων γεγονότων

Τα προβλήματα και η αβεβαιότητα που έχει φέρει ο νέος κορωνοϊός στη ζωή μας έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχική διάθεση πολλών ανθρώπων

BrainUP StressDOWN: Προστατέψτε το μυαλό σας από το άγχος «Πηγή: https://www.athensvoice.gr/life/health/684669_brainup-stressdown-prostatepste-myalo-sas-apo-aghos»
iatronet.gr | 07 Οκτ. 2020

Πώς θα αντιμετωπίσω το άγχος, μεγιστοποιώντας παράλληλα την απόδοση του εγκεφάλου


Το άγχος μπορεί να γίνει χρόνιο, όσο αγνοούμε την ύπαρξή του και δε λαμβάνουμε μέτρα για να το περιορίσουμε. Τι μπορείτε να κάνετε για να το μειώσετε.

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 61 99 886